vineri, 1 martie 2013

Sunday Morning Hangover(SMH)

SMH este un fenomen, o stare de spirit, o chestie-n plm prin care au trecut(sau ar trebui sa treaca) toti oamenii cu un ficat inca sanatos. Fie ca esti cocalar si bei ca porcu in discoteca, aplecand urechea la cacaturile verbale defecate de pizda de sub mustata lui Nicolae Guta, fie ca esti cu prietena sau whatever, va imbatati ca pulele apoi va futeti ca iepurii cu oacazionale pauze de vomitat, fie ca esti cu prietenii si stati la taclale toata noaptea, fie ca esti un trist fara viata sociala care bea singur si apoi se imbraca in femeie si se masturbeaza sau ce dracu fac oamenii aia. Oricum, parerea mea este ca seara de sambata facuta pentru a se consuma alcool. Acum incerc sa fac abstractie de faptul ca exista cretini, tarani, manelisti etc care dupa ce au baut doua beri le vine chef de scandal si ameninta in stanga si in dreapta, tipa:"Roacare, partidu te vrea tuns" dupa care rad de parca ar fi zis cea mai inteligenta chestie din emisfera nordica.

Ma corectez, sambata seara ar trebui sa bea numai oamenii care stiu sa bea, nu toate mizeriile umane care dupa ce li se bruiaza creierul putin trec pe asshole mode si iti strica seara. Plm, sunt cateva feluri de oameni care se imbata: maimutoii care dupa cateva sute de mililitri de alcool sunt in stare sa ia toata lumea in piept, oamenii care beau si incep sa abereze productiv(scriitoti, muzicieni...artisti in general) si alcoolicii penali, aia fara nici un viitor, persoanele care beau pantru ca le este prea greu sa stea treji.

Pentru marea majoritate a oamenilor, chestiile astea trebuie facuta la varsta asta(15-25) de ani pentru ca na, mie mi se pare o chestie necesara oricarui tanar sa stie cum se comporta la betie, sa vada frumusetea de a sta cu cativa prieteni la taclale si la aberaii la 8 dimineata morti de beti si de somn si chestii de genul. Cum am zis, e o faza prin care trebuie sa treaca oamenii, e ceva gen pojarul sau orice alta boala a copilariei, o chestie care te pregateste pentru viitor. Plus ca este si buna pentru societate: oamenii normali se simt bine, rad, scriu, compun muzica pe cand idiotii vin beti, isi bat nevasta sau violeaza babe dupa care intra in puscarie. E-n plm o forma de selectie naturala, scoate in evidenta caracterul unui om. In vino veritas.

Asa ca beti sambata seara, treziti-va duminica mahmuri, la 3-4-5 pm cu o pata de rosie de vin pe asternuturile patului, cand sunteti intrebati ce s-a intamplat spuneti ca v-a venit ciclu sau alta scuza idioata(indiferent daca esti fata sau baiat), imbatati-va si vedeti daca sunteti un om decent sau un violator de babe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu