vineri, 1 martie 2013

Mizerii umane

De curand am sesizat o moda. Probabil ca se intampla de mai mult timp dar eu acum am devenit constient de ea si o aprob 100%. Despre ce e vorba: au aparut o serie de pagini care se ocupa cu punerea in evidenta tinerelor mizerii umane din Romania, a celor adepti subculturilor jenante. Paginile respective au o metoda simpla si eficienta, posteaza o poza sau un filmulet in care sunt prezentate jegurile in starea lor natural-penibila, urmate de un comentariu acid dar meritat.

Cum pentru a fi o mizerie umana, un jeg de om, o boratura dintr-al 4lea stomac al unei vaci cu viermi intestinali, o spurcaciune vie, infecta, o curva trendarita care se supraapreciaza, o bucata de carne spurcata care n-ar trebui sa exista intr-o lume sanatoasa, o, o, o...ce ziceam? Da, cum mizerii umane nu sunt doar adeptii lui Guta, lista de pagini va contine si locuri unde se face baza de pozeri care fac de ras diverse curente inteligente.

Lista:

pitzipoanca!

Cocalari si printzese

Goths Made in Romania

De neinteles

Doar atat stiu pana acum. Daca ati aflat de alta pagina asemanatoare va rog sa ma anuntati, iar ea va fi adaugata in lista cu multumirile de rigoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu