vineri, 1 martie 2013

Sa moara ficatul!

E 2 noaptea, la 8 am examen si mai am de scris un referat si o Fisha de capacitate psihologica. Beau vodka, ascult melodii porcoase si scriu. Mai devreme am iesit pe hol la o tigara si am avut o revelatie: sufletul este in ficat si trebuie eliberat. Cum? Vodka frate, alcool, spirt, sa curete tot, sa dezinfecteze, sa omoare si bacteriile care ne ajuta sa traim. Da bah, de aia sunt asa jmecheri artistii alcoolici, si-au eliberat sufletul, lis e plimba prin trup, traieste. Nu ca noi.

Ati vazut vreodata o gaina de ferma? Aia nu e o fiintza vie. Ce poate fi viu la o chestie care de nspe mii de generatii traieste intr-un spatiu putin mai mare decat o cutie de bere? Sunt zombie in plm! Daca le dai drumul stau ca idioatele si se uita la tine, nici sa manance singure nu sunt in stare. Niste terminati. Mai multa viatza are un hamster injectat cu o doza de tranchilizant care ar face un elefant sa doarma o saptamana. Asa e sufletul nostru, o gaina de ferma. Sufletul tau e o gaina baaa! O sa ajunga o bucata de carne la KFC! Un Mcnugget! Sufeltul tau va fi bagat in tone de sos ca sa nu se mai simta gustul ala sec.

(s-a basit colegu)

Acum nu vreau sa devina toti oamenii alcoolici, nu vreau sa devina nimeni alcoolic. Alcoolicii sunt prosti, se peird. Vreau sa spun ca alcoolul este bun in mainile oamenilor care stiu sa-l foloseasca...la fel ca energia nucleara, nu toti merita sa o stapaneasca.

Acum ma intorc la referate...si inca ceva, oamenii din Valcea nu sunt olteni!!! ha ha haaa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu