miercuri, 3 martie 2010

Valeu muicaaa!

Tocmai m-am uitat la stiri pe ProTV si acum ma bantuie urmatoarea intrebare: Oare poporul roman este inca mahmur dupa sarbatori sau pur si simplu se prosteste pe zi ce trece?

Prima stire senzationala: in nu stiu ce oras(ulterior am aflat ca Bucuresti) niste pompieri plini de curaj neputand ajunge la locul inciendiului cu masina lor normala datorita treficului, au avut geniala idee de a folosi un ATV. Toate bune si frumoase pana in clipa in care am vazut marele incendiu. Continutul unui cacat de cos de gunoi de pe stada luase foc probabil din cauza unei tigari nestinse aruncate in el. Uite, am gasit stirea pe pagina televiziunii. Plm orice nenorocit de om putea lua o sticla de apa si o putea varsa peste foc si nimeni nu l-ar fi dat la stiri pentru ca nu a traversat orasul intr-un cacat de ATV.

Stirea numarul doi: sinducatului politistilor i s-a sculat ca nu este de acord cu reclama la Cavadoro, in care niste apartenenti ai mediului rural folosesc apelativul "niste tarani" referindu-se la politisti. In primul si in primul rand, s-a facut si se va face caterinca de politia romana mult timp de acum inainte din urmatoarele motive: in general imaginea politistului in uniforma este asociata cu prostia intruchipata; in trecut, marea majoritate a celor care deveneau politisti nu erau tocmai mandria speciei umane in materie de intelect; in ziua de azi, meseria de politist este vazuta cu ochi buni deoarece absolvirea academiei de politie asigura un loc de munca stabil si un salariu destul de bun. Tocmai din acest ultim motiv, acum este la moda ca tinerii sa-si doreasca sa devina politisti, motiv pentru care mare parte din cei ce sunt adimisi de catre aceasta institutie sunt(de mentioat ca aici ii exclud pe cei care de mici si-au dorit sa fie politisti si sa apere adevarul si dreptatea, oamenii aceea sunt ok):idioti cu parinti cu bani care le cumpara admiterea si toate examenele posibile si prosti perseverenti care vad in meseria de politist doar salariul stabil, eventualele spagi si nu au treaba mentalitatea unui adevarat om al legii. Acestea fiind luate in considerare, putem spune fara nici o jena ca majoritatea politistilor sunt "niste tarani".

A, si faza asta mi-a amintit de o chestie de acum mai multi ani. Pe vremea cand era Vacanta Mare la moda, un cetatean pe nume Garcea nu stiu cum a luat o bataie destul de severa de la niste politisti care nu credeau ca acela era numele tipului(gagiul nu avea buletinul la el si i s-a cerut sa se legitimeze) si sunt nenumarate alte momente in care barbatii in uniforme albastre au dat dovada de o idiotenie iesita din comun, ca sa nu mentionez cazurile in care un pusti care scrie cu spray-ul cu vopsea pe un zid sau se afla in posesia unei tigari cu marijuana este calcat pe cap si facut criminal in timp ce capete ale lumii interlope isi continua afacerile nestingheriti de prezenta gaborilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu